Dit byggeprojekt har brug for en entreprenør

Står du foran et byggeprojekt i din virksomhed eller dit hjem, får du mere end travlt, hvis du selv skal stå for at koordinere og kontrollere de mange forskellige håndværkeres opgaver. Det har du sikkert allerede hørt fra venner eller kolleger, som har kastet sig ud i deres byggeprojekter selv.

Uden erfaring kan det være svært at styre hvornår – og i hvilken rækkefølge – håndværkerne skal udføre deres specialer, så dit byggeprojekt hverken bliver for dyrt eller overskrider din tidsfrist.

Vi sørger for alt i forbindelse med dit byggeprojekt

Det er langt lettere og mere effektivt at overlade dit byggeprojekt til os. Vi har mange års erfaring i at styre byggeprojekter som totalentreprenør for eksempel i Køge, Roskilde og København.

Ved en totalentreprise overlader du hele dit byggeprojekt til os. Du får én kontaktperson og slipper selv for bøvlet med dagligt at koordinere en håndfuld forskellige håndværkere. Vi har overblikket og sørger for, at du får klar besked om din byggeopgave.

Slap bare af – der er helt styr på dit byggeprojekt

Du behøver ikke selv have holde styr på, hvornår dit byggeprojekt skal have besøg af elektrikeren, tømreren, maleren, en blikkenslager eller vores murere. Det har vi helt styr på.

Vi ved også, hvor længe hver delopgave i dit byggeprojekt bør vare, så vi kan holde øje med at arbejdet udføres til tiden, og at du får, hvad du betaler for. Det er en vigtig fordel ved at bruge os som totalentreprenør.

Brug vores erfaring med din type byggeprojekt

Du kan være tryg ved, at vi har stor erfaring med byggeprojekter. Vi har været totalentreprenør for rigtig mange tilfredse kunder, der har fået udført nyt badeværelse, ny tilbygning, renovering af bolig, ombygning af erhvervslokaler og nyt køkken.

Dit byggeprojekt bliver kun bemandet med håndværkere, der er kendt for god kvalitet. Dit byggeri udføres af vores egne dygtige murere, og vi koordinerer resten af opgaverne med de nøje udvalgte samarbejdspartnere, Murermester Jimmy Jacobsen har håndplukket gennem mange år i branchen.

Vi fører tilsyn med hele dit byggeprojekt

Vi er professionelle håndværkere med et godt omdømme. Det gør os stolte, og vi passer godt på det gode ry, vi har hos vores kunder og i håndværker-kredse. Derfor varetager vi altid kvaliteten af vores kunders byggeprojekter og totalentrepriser til perfektion,.

Da vi altid afleverer projekter, hvor både arbejdet og materialerne er i top, kan du trygt overlade dit byggeprojekt til totalentreprenør og murermester Jimmy Jacobsen ApS.

Da vi insisterer på at følge byggeriet tæt, er det af praktiske årsager bedst, hvis vi skal fungere som totalentreprenør på byggeprojekter på Sjælland, for eksempel i nærheden af Køge, Roskilde, Næstved eller i Københavns-området.

Dit byggeprojekt bliver færdigt til aftalt tid og pris

Det faste samarbejde, vi har med håndplukkede tømrere, elektrikere, blikkenslagere, malere og gulvlæggere, sikrer dig, at dit byggeprojekt bliver udført i høj kvalitet – og til aftalt tid og pris.

Har du tidligere stået for selv mindre byggeprojekter eller renoveringer, ved du, at de tre ting kan være svære at opnå på egen hånd. Det er til gengæld en tradition hos os, at vi som totalentreprenør altid leverer hele pakken: Kvalitet til aftalt pris og tidspunkt.

Kontakt os i dag for et tilbud – se evt. vores referencer og eksempler på opgaver, vi har udført.

Hvad koster et byggeprojekt som dit?

Kontakt os med dine ønsker for at få et tilbud og pris pr. m2 på dit byggeprojekt som totalentreprise.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Din adresse og by

  Emne

  Eventuelt budget

  Din besked

  Jeg har læst og accepterer privatlivspolitik