• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker
Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Vi dækker hele Sjælland

Dit byggeprojekt har brug for en entreprenør

Står du foran et byggeprojekt i din virksomhed eller dit hjem, får du mere end travlt, hvis du selv skal stå for at koordinere og kontrollere de mange forskellige håndværkeres opgaver.

Det har du sikkert allerede hørt fra venner eller kolleger, som har kastet sig ud i deres byggeprojekter selv.

Uden erfaring kan det være svært at styre hvornår – og i hvilken rækkefølge – håndværkerne skal udføre deres specialer, så dit byggeprojekt hverken bliver for dyrt eller overskrider din tidsfrist.

Stefan Finseth

Smiley kundeanmeldelser

Badeværelse totalrenoveret og byggget op dejligt moderne med glasvæg til bruseniche, shampoohylde, moderne møbler og nye pæne fliser.

Palle Rossil Hansen

Smiley kundeanmeldelser

Meget god oplevelse. Vi skulle både have pudset indendørs væk ved trappe og repareret mindre stormskade på tag. Alt til vores tilfredshed.

Jens Torp

Smiley kundeanmeldelser

Endnu engang blev der fra Murermester Jimmy Jacobsen leveret et førsteklasses produkt i et førsteklasses forløb. Det er nemt at lave aftale med firmaet og flowet fra første telefonkontakt til registrering af arbejdets omfang, og den forventede tid/pris mm, kører fuldstændig gnidningsfrit. Medarbejderen der udførte arbejdet kom præcis til den aftalte tid, var meget informativ og udførte et 1. klasses stykke arbejde. Oprydning og rengøring efter endt arbejde kunne gøre ethvert rengøringsselskab misundelig. Jeg vil til enhver tid anbefale Murermester Jimmy Jacobsen.

Jens Ebbesen

Smiley kundeanmeldelser

En top professionel oplevelse med firmaet og deres underleverandører. De håndterede hele projektet fra start til slut inklusiv god rådgivning før projektet blev sat i gang, og alt blev leveret i høj kvalitet og på den måde vi aftalte på. Jeg følte jeg fik god assistance også når der var behov for ændringer, og der var i det hele taget en dejlig positiv tone.

Flemming Hansen

Smiley kundeanmeldelser

En rigtig god oplevelse. Arbejdet er udført tilfredsstillende og til tiden. God kommunikation med firmaet.

Caroline Krogh

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Murermester Jimmy Jacobsen Aps. Man kan mærke, at det ligger virksomheden på sinde, at tage kunderne seriøst – også selvom opgaven er lille – og at holde kunderne orienterede. Virksomheden vendte tilbage på min henvendelse, kom ud og besigtigede opgaven, gav et tilbud og fulgte op, gav et forventet tidspunkt for opgavens udførelse, og da tidspunktet for udførelsen nærmede sig, tog de kontakt igen for at aftale det præcise tidspunkt – og så kom de faktisk en dag før.
Hvis jeg skal have løst en anden mureropgave vil jeg helt sikkert kontakte Murermester Jimmy Jacobsen Aps.

Torben Lind

Smiley kundeanmeldelser

Arbejdet blev lavet til tiden som lovet og med høj grad af forståelse for kommunikation og god service.

Mia og Michael

Smiley kundeanmeldelser

Murerarbejdet der er udført på vores hus er helt fantastisk Tingene er lavet til UG og meget ensartet. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Kan helt klart anbefales

Kim Ronnie Nielsen

Smiley kundeanmeldelser

Projektledelsen, lifthåndteringen, udførelsen (murerarbejdet) og resultatet har været meget tilfredsstillende.

Louise Langkjær

Arbejdet er ikke endeligt afsluttet på tidspunktet for denne anmeldelse, men indtil nu har vi oplevet et generelt godt niveau i forhold til resultat og kommunikation. Firmaet virker ordentligt, punktligt og yder god service. Vi vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis vi får brug for håndværksmæssig hjælp.

Lisbeth Christensen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg oplevede at både murersvende og murerlærlinge var smilende og imødekommende, samt gode til deres håndværk.

Anders Munk Ebbensen

Smiley kundeanmeldelser

Vores skorsten trængte til en kærlig hånd. Og så er der kun et sted man skal henvende sig! Som altid klare aftaler, overholdelse af tidsplan, fin oprydning og god kommunikation hele vejen igennem. Jimmy får også lov til at lave vores hovedtrappe!

Jesper Andressen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har brugt firmaet flere gange og også denne gang med absolut tilfredsstillende resultat. Det var en virkelig dygtig ung murersvend som udførte alt arbejdet. Der blev dækket omhyggeligt af og hver dag ryddet pænt op. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført af høj kvalitet. Kan varmt anbefale denne murermester.

Vi sørger for alt i forbindelse med dit byggeprojekt

Det er langt lettere og mere effektivt at overlade dit byggeprojekt til os. Vi har mange års erfaring i at styre byggeprojekter.

Ved en totalentreprise overlader du hele dit byggeprojekt til os. Du får én kontaktperson og slipper selv for bøvlet med dagligt at koordinere en håndfuld forskellige håndværkere.

Vi har overblikket og sørger for, at du får klar besked om din byggeopgave.

Overlad styring og koordinering til os

Du behøver ikke selv have holde styr på, hvornår dit byggeprojekt skal have besøg af elektrikeren, tømreren, maleren, en blikkenslager eller vores murere. Det har vi helt styr på og du kan trygt følge udviklingen fra sidelinjen.

Vi ved også, hvor længe hver delopgave i dit byggeprojekt bør vare, så vi kan holde øje med at arbejdet udføres til tiden, og at du får, hvad du betaler for. Det er en vigtig fordel ved at bruge os som totalentreprenør.

Brug vores erfaring med din type byggeprojekt

Vi har været totalentreprenør for rigtig mange tilfredse kunder, der har fået udført nyt badeværelse, ny tilbygning, renovering af bolig, ombygning af erhvervslokaler og nyt køkken.

Dit byggeprojekt bliver kun bemandet med håndværkere, der er kendt for god kvalitet. Dit byggeri udføres af vores egne dygtige murere, og vi koordinerer resten af opgaverne med de nøje udvalgte samarbejdspartnere, Murermester Jimmy Jacobsen har håndplukket gennem mange år i branchen.

Vi fører tilsyn med hele dit byggeprojekt

Vi er professionelle håndværkere med et godt omdømme. Det gør os stolte, og vi passer godt på det gode ry, vi har hos vores kunder og i håndværkerkredse.

Da vi altid afleverer projekter, hvor både arbejdet og materialerne er i top, kan du trygt overlade dit byggeprojekt til totalentreprenør og murermester Jimmy Jacobsen ApS.

Da vi insisterer på at følge byggeriet tæt, er det af praktiske årsager bedst, hvis vi skal fungere som totalentreprenør på byggeprojekter med en radius på max 100 km fra Køge.

Få et tilbud på din opgave

Dit byggeprojekt bliver færdigt til aftalt tid og pris

Det faste samarbejde, vi har med håndplukkede tømrere, elektrikere, blikkenslagere, malere og gulvlæggere, sikrer dig, at dit byggeprojekt bliver udført i høj kvalitet – og til aftalt tid og pris.

Har du tidligere stået for selv mindre byggeprojekter eller renoveringer, ved du, at de tre ting kan være svære at opnå på egen hånd. Det er til gengæld en tradition hos os, at vi som totalentreprenør altid leverer hele pakken: Kvalitet til aftalt pris og tidspunkt.

Hvad koster et byggeprojekt som dit?
Kontakt os med dine ønsker for at få et tilbud og pris pr. m2 på dit byggeprojekt som totalentreprise – se evt. vores referencer og eksempler på opgaver, vi har udført.

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted