• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker
Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Vi dækker hele Sjælland

Murerarbejde

– glade kunder er vores garanti!

Skaren af tilfredse kunder er vokset støt, siden murermester Jimmy Jacobsen i 2003 startede som selvstændig murer i Køge og i dag servicerer vi det meste af Sjælland.

Først skal du vide, at vi altid er stolte, når vi udfører murerarbejde. Fagligt stolte.

For os betyder det, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. For dig betyder det, at du altid kan stole på, at det murerarbejde, vi udfører for dig, er helt i orden og af høj kvalitet – både når det gælder materialer, selve udførelsen og levering til tiden og til aftalt pris.

Kvalitetsarbejde til private og erhverv

Mureropgaver - Intet er for småt og intet er for stort

Nogle gange kan udførslen af en byggeopgave være simpel og valg af materialer enkelt. Her er det nemt at udregne mandetimer og materialeforbrug.

Andre gange er det mere komplekst, hvis projektet kræver avancerede teknikker, unikke løsninger, der kræver omhyggelig planlægning eller f.eks vores ekspertise indenfor bevaringsværdigt byggeri.

Det kan også være mere komplekst, hvis der er budgetmæssige eller tidsmæssige begrænsninger, der skal håndteres, eller hvis der er samarbejdsbehov med forskellige interessenter.

For os er det ene ikke bedre end det andet. For os er det vigtigt, at det vi laver matcher opgavens karakter og at vi får udført et godt stykke håndværk.

Stefan Finseth

Smiley kundeanmeldelser

Badeværelse totalrenoveret og byggget op dejligt moderne med glasvæg til bruseniche, shampoohylde, moderne møbler og nye pæne fliser.

Palle Rossil Hansen

Smiley kundeanmeldelser

Meget god oplevelse. Vi skulle både have pudset indendørs væk ved trappe og repareret mindre stormskade på tag. Alt til vores tilfredshed.

Jens Torp

Smiley kundeanmeldelser

Endnu engang blev der fra Murermester Jimmy Jacobsen leveret et førsteklasses produkt i et førsteklasses forløb. Det er nemt at lave aftale med firmaet og flowet fra første telefonkontakt til registrering af arbejdets omfang, og den forventede tid/pris mm, kører fuldstændig gnidningsfrit. Medarbejderen der udførte arbejdet kom præcis til den aftalte tid, var meget informativ og udførte et 1. klasses stykke arbejde. Oprydning og rengøring efter endt arbejde kunne gøre ethvert rengøringsselskab misundelig. Jeg vil til enhver tid anbefale Murermester Jimmy Jacobsen.

Jens Ebbesen

Smiley kundeanmeldelser

En top professionel oplevelse med firmaet og deres underleverandører. De håndterede hele projektet fra start til slut inklusiv god rådgivning før projektet blev sat i gang, og alt blev leveret i høj kvalitet og på den måde vi aftalte på. Jeg følte jeg fik god assistance også når der var behov for ændringer, og der var i det hele taget en dejlig positiv tone.

Flemming Hansen

Smiley kundeanmeldelser

En rigtig god oplevelse. Arbejdet er udført tilfredsstillende og til tiden. God kommunikation med firmaet.

Caroline Krogh

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Murermester Jimmy Jacobsen Aps. Man kan mærke, at det ligger virksomheden på sinde, at tage kunderne seriøst – også selvom opgaven er lille – og at holde kunderne orienterede. Virksomheden vendte tilbage på min henvendelse, kom ud og besigtigede opgaven, gav et tilbud og fulgte op, gav et forventet tidspunkt for opgavens udførelse, og da tidspunktet for udførelsen nærmede sig, tog de kontakt igen for at aftale det præcise tidspunkt – og så kom de faktisk en dag før.
Hvis jeg skal have løst en anden mureropgave vil jeg helt sikkert kontakte Murermester Jimmy Jacobsen Aps.

Torben Lind

Smiley kundeanmeldelser

Arbejdet blev lavet til tiden som lovet og med høj grad af forståelse for kommunikation og god service.

Mia og Michael

Smiley kundeanmeldelser

Murerarbejdet der er udført på vores hus er helt fantastisk Tingene er lavet til UG og meget ensartet. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Kan helt klart anbefales

Kim Ronnie Nielsen

Smiley kundeanmeldelser

Projektledelsen, lifthåndteringen, udførelsen (murerarbejdet) og resultatet har været meget tilfredsstillende.

Louise Langkjær

Arbejdet er ikke endeligt afsluttet på tidspunktet for denne anmeldelse, men indtil nu har vi oplevet et generelt godt niveau i forhold til resultat og kommunikation. Firmaet virker ordentligt, punktligt og yder god service. Vi vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis vi får brug for håndværksmæssig hjælp.

Lisbeth Christensen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg oplevede at både murersvende og murerlærlinge var smilende og imødekommende, samt gode til deres håndværk.

Anders Munk Ebbensen

Smiley kundeanmeldelser

Vores skorsten trængte til en kærlig hånd. Og så er der kun et sted man skal henvende sig! Som altid klare aftaler, overholdelse af tidsplan, fin oprydning og god kommunikation hele vejen igennem. Jimmy får også lov til at lave vores hovedtrappe!

Jesper Andressen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har brugt firmaet flere gange og også denne gang med absolut tilfredsstillende resultat. Det var en virkelig dygtig ung murersvend som udførte alt arbejdet. Der blev dækket omhyggeligt af og hver dag ryddet pænt op. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført af høj kvalitet. Kan varmt anbefale denne murermester.

Vi elsker at sige ja, men du kan også få et nej

Vores engagement i hver eneste opgave og vores dedikation til håndværket betyder, at vi lytter til kundens behov og ønsker i den konkrete byggesag og sparrer med kunden om den bedste løsning.

Det betyder, at vi indimellem er nødt til at takke nej, fordi vi simpelthen ikke er den rigtige til opgaven.

Det kan være hvis opgaven ligger uden for vores kompetenceområde, men det kan også være hvis kunden ikke har forståelse for, at det arbejde vi udfører, skal være murerteknisk i orden, så det kan holde i mange år.

Du vil opleve, at vi tager dine ønsker alvorligt, ligesom vi ærligt vil fortælle dig, hvis du er i gang med at bestille murerarbejde, som ikke giver dig det mest værdifulde resultat og derfor må bede dig vælge en anden leverandør til projektet.

Kompetent rådgivning om dit byggeprojekt

Vores rådgivning strækker sig ud over det traditionelle, da vi brænder for at skabe bæredygtige og innovative løsninger, der går hånd i hånd med udviklingen.

Byggebranchen udvikler sig konstant og vi holder os løbende orienteret om de nyeste trends. F.eks. kommer der løbende nye produkter til energioptimering på markedet og fordi vi nørder med murer fagligheden er vi altid opdaterede på de seneste teknologier og materialer, så vi kan sikre, at dit byggeprojekt ikke kun opfylder dine aktuelle behov, men også er forberedt på fremtidige udfordringer.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres stilpræferencer og vores viden om arkitektoniske principper og designtrends fuldender deres ønsker og behov. Vi tror på, at det visuelle udtryk ikke blot handler om æstetik, men også om at skabe en harmonisk balance mellem form og funktion.

Badeværelse

Køkken

Tilbygning

Renovering

Frygter du en ombygning?

Når der bygges om, forstyrrer det hverdagens rytme og rutiner. Vi er meget opmærksomme på, at denne forstyrrelse skal være til at leve med – også for naboerne – og vi respekterer dit hjem, som var det vores eget.

Vores erfarne team arbejder effektivt og hensynsfuldt, så vi tager selvfølgelig skoene af, rydder op efter os og stræber efter at minimere de gener, der ikke kan undgås.

Derfor informerer vi dig løbende om arbejdets gang, så du altid er opdateret på, hvad der er planlagt og hvad du kan forvente.

At bygge om, udgør en betydelig investering og derfor er det vores mål ikke blot at levere en omhyggelig håndværksmæssig indsats, men også at sikre, at hvert skridt af processen forløber smidigt, så det du drømmer om, bliver realiseret på den mest tilfredsstillende måde.

Din garanti for kvalitet

Mange års murererfaring sikrer dig et godt resultat

Vores ekspertise og erfaring skaber ikke blot holdbare resultater, men også en følelse af tryghed og tilfredshed hos vores kunder.

Har du selv fuldstændig overblik over byggeopgaven og ved præcis hvordan, du gerne vil have det udført, går vi i gang hurtigst muligt.

Er du lidt usikker på de forskellige muligheder og metoder, og hvordan byggeopgaven skal ende med at se ud, får du vores ærlige mening, der altid bygger på faglig viden samt mesters erfaring og sans for detaljer og indretning.

Murerarbejde er vores kernekompetence, og gennem de utallige projekter, vi har gennemført, har vi oparbejdet værdifuld erfaring og indsigt i, hvad der er virker i praksis.

Står du foran et gør-det-selv projekt kan du også købe professionel rådgivning om hvordan du bedst løser opgaven selv. Det kan f.eks. være rådgivning om hvilke teknikker der matcher den flise- klinketype du har valgt, hvilke materialer der vil fungere bedst til den konkrete byggesag og andre tips og tricks fra vores mange års ”djævlen ligger i detaljen” erfaring.

Er projektet en del af en totalentreprise?

Ved større byggeprojekter, der også involverer murerarbejde, tilbyder vi at løse hele din opgave som totalentreprise. Ved totalentrepriser bruger vi dygtige samarbejdspartnere, vi har arbejdet godt med i mange år. Det gælder både privat eller i forbindelse med erhverv.

Ring og få et uforpligtende tilbud på murerarbejde af dit byggeprojekt. Sammen gennemgår vi jeres ønsker og behov og ser på hvordan vi kommer videre i projektet og hvad der er den rigtige løsning for dig.

Få et tilbud på din opgave

Gratis badvogn

Vision for fremtidens byggefirma

Vi vil være murerfagets flagskib for den bedste kvalitet og tilfredshed ved at ressourcer og aktiviteter kobles, så de skaber mest mulig værdi for medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og ejere.

Gratis badvogn

Mission for fremtidens byggefirma

Vi udfører opgaver med høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi lytter til kunden og rådgiver med faglig stolthed og et innovativt mindset om de bedste løsninger, og vi er garant for partnerskaber i totalleverancer til privat og erhvervskunder på Sjælland.

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted