Murerarbejde – kvalitetsarbejde til private og erhverv

Skaren af tilfredse kunder er vokset støt, siden murermester Jimmy Jacobsen i 2003 startede som selvstændig murer i Køge. Du er tæt på at blive en af vores næste tilfredse kunder, hvis du lige nu, leder efter den rette til at udføre dit murerarbejde.

Først skal du vide, at vi altid er stolte, når vi udfører murerarbejde. Fagligt stolte.

For os betyder det, at vi ikke går på kompromis med kvaliteten. For dig betyder det, at du altid kan stole på, at det murerarbejde, vi udfører for dig, er helt i orden og af høj kvalitet – både når det gælder materialer, selve udførelsen og levering til tiden og til aftalt pris.

Foretrækker du ærlig rådgivning om dit murerarbejde?

Har du selv fuldstændig styr på murerarbejde og ved præcis hvordan, du gerne vil have det udført, går vi i gang hurtigst muligt.

Er du til gengæld lidt usikker på de forskellige muligheder og metoder, og hvordan byggeopgaven skal ende med at se ud, får du vores ærlige mening, der altid bygger på faglig viden samt mesters erfaring og sans for detaljer og indretning.

Vil du have glæde af dit murerarbejde længe?

Du vil opleve, at vi tager dine ønsker alvorligt, ligesom vi altid vil fortælle dig, hvis du er i fare for at bestille murerarbejde i form af halve løsninger, som ikke giver dig det mest værdifulde resultat.

Vær tryg ved, at vi rådgiver dig ud fra den bedste faglige ekspertise og erfaring, så både du og vi kan være stolte og glade det stykke arbejde, vi udfører for dig. Enten privat eller i forbindelse med dit erhverv.

Er projektet en del af en totalentreprise?

Ved større byggeprojekter, der også involverer murerarbejde, tilbyder vi at løse hele din opgave som totalentreprise.

Vores kernekompetence er murerarbejde, og vi har desuden gennem årene udført en række totalentrepriser, der alle har levet op til vores målsætning om at levere kvalitetsarbejde til rette tid og til aftalt pris. Ved totalentrepriser bruger vi dygtige samarbejdspartnere, vi har arbejdet godt med i mange år.

Få et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde

Du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde eller bestille en besigtigelse af opgaven via formularen nederst.

Vi udfører blandt andet følgende typer murerarbejde:

Tilbygning

Nyt køkken

Nyt badeværelse

Renovering

Entrepriser

Murermester Jimmy Jacobsen ApS er beliggende i Køge, hvilket giver os mulighed for at servicere det meste af Sjælland. Ring og få et uforpligtende tilbud på murerarbejde af dit byggeprojekt. Sammen gennemgår vi jeres ønsker og behov og ser på hvordan vi kommer videre i projektet.

Har du brug for at få udført murerarbejde på Sjælland?

Vores firma ligger i Køge, en central placering tæt på motorvejen, så vi kommer let og ubesværet rundt på hele Sjælland og udfører murerarbejde.

Udfyld formularen og bliv kontaktet. Sammen gennemgår vi din mureropgave og aftaler, om vi skal videre i projektet sammen.

Hvad koster murerarbejde?

Kontakt os med dine ønsker for at få et tilbud og pris pr m2 på murerarbejde.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Din adresse og by

  Emne

  Eventuelt budget

  Din besked

  Jeg har læst og accepterer privatlivspolitik