• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Murereftersyn

Hvordan har dit hus det?

Mange boligejere tænker måske ikke altid over, hvordan vejret og den globale klimaforandring påvirker deres ældre ejendomme, der er bygget mellem 1800 og 2000.

Den stigende mængde regn, kraftig blæst, hyppige storme og de mere uforudsigelige temperaturer betyder at ældre ejendomme kan være udsat for større risiko for skader og nedbrydning hvilket påvirker ejendommens generelle tilstand.

Vores erfarne murere kommer gerne ud og laver et murereftersyn på jeres hus fra kælder til kvist.

Vi identificerer potentielle områder, hvor der kan være opstået skjulte skader på bygningsdele og udfærdiger en rapport, der viser hvis der skal sættes ind nogle steder.

Beskyt dit hjem og bevar værdien

Huller og sprækker omkring skorsten/tag, facader der skaller, sokler der er revnede, kældre som er fugtige eller vådrum hvor fugerne er slidt ned kan være potentielle områder, hvor der over tid kan opstå større skader, som bliver dyre at udbedre, fordi de har fået lov til at udvikle sig til mere omfattende problemer.

Det er ikke alt på et gammelt hus, der skal være perfekt, men det kan være rettidig omhu at foretage en grundig gennemgang som sikrer bygningens sundhed og funktionalitet og få udbedret mindre skader eller svagheder i tide.

Ved at være proaktiv kan du som boligejer beskytte din ejendom og bevare dens værdi på lang sigt. Med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at sikre, at dit hjem er rustet til “tidens tand” og klimapåvirkningerne, så det forbliver sikkert og sundt i mange år fremover.

Få et tilbud på din opgave

Gratis badvogn

Vision for fremtidens byggefirma

Vi vil være murerfagets flagskib for den bedste kvalitet og tilfredshed ved at ressourcer og aktiviteter kobles, så de skaber mest mulig værdi for medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og ejere.

Gratis badvogn

Mission for fremtidens byggefirma

Vi udfører opgaver med høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi lytter til kunden og rådgiver med faglig stolthed og et innovativt mindset om de bedste løsninger, og vi er garant for partnerskaber i totalleverancer til privat og erhvervskunder på Sjælland.

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted