Når dialog bliver til gode løsninger

Comwell Køge Strand har over en længere periode renoveret det gamle hotel, så det passer til den stil og atmosfære, som Comwell-kæden er så kendt for. Da vi hos Murermester Jimmy Jacobsen fik opgaven at renovere et kundetoilet, som ikke var blevet taget med i første omgang, var det med samme stilrene design i baghovedet.

Valget faldt på Murermester Jimmy Jacobsen fordi, at det var lokalt og vi ledte efter en bestemt kvalitet og til den rigtige pris.

Chren Vilander Thomsen, Hotelchef, Comwell Køge

Respekt for en virksomhed i drift

Udfordringen ved netop hotelbranchen er, at det er en branche i konstant drift. Når der skal renoveres, bygges til eller bygges nyt er udfordringen, at de ikke kan lukke ned for de mange gæster, der hver dag besøger hotellet og dens faciliteter.

Erhverv
Nyt badeværelse erhverv

Med de faste designrammer på plads for udseendet af kundetoilettet var løsningen at få klarlagt opgavens forløb fra start til slut. En god dialog over en kop kaffe satte rammerne for opgavens udførelse – så det ikke blev Murermester Jimmy Jacobsens eller Comwells projekt, men vores sammen.

Skal vi tage en kop kaffe?

Resultatet af moderniseringen af kundetoilettet blev en proces, hvor der blev taget højde for hotellets gæster, som blev forstyrret mindst muligt. Designet blev naturligvis holdt, så det rammer den velkendte atmosfære og stil hos Comwell.

 • Erhverv - Murermester Jimmy Jacobsen

Inviter Murermester Jimmy Jacobsen på en kop kaffe, og tag en snak om det projekt du har. Vær åben overfor, at det er et firma med mange års erfaring, som der også har noget at byde ind med. Så ender det med at blive vores projekt og ikke mit projekt.

Chren Vilander Thomsen, Hotelchef, Comwell Køge

Fem gode grunde til at andre også vælger os

 • Mere end 20 års erfaring i murerfaget.
 • Vi udfører arbejdet, som er det hjemme hos os selv.
 • Vi udfører altid opgaven til den aftalte pris.
 • Vi bygger på tillid og kvalitet.
 • Vi bruger kun dansk arbejdskraft.

Send en forespørgsel på dit byggeprojekt

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Din adresse og by

  Emne

  Eventuelt budget

  Din besked

  Jeg har læst og accepterer privatlivspolitik