• Nyt badeværelse - referencer
 • Nyt badeværelse med gennemførte detaljer
 • Nyt badeværelse med naturligt lysindfald
 • Nyt badeværelse med store klinker
 • Nyt badeværelse med lys og plads

Nyt badeværelse giver ny glæde hver dag

Hvor længe har du drømt om at få et nyt badeværelse? Måske har du i mange år set på det samme gamle badeværelse og ærgret dig – eller måske har du lige købt et hus, hvor badeværelset ikke har set skyggen af en håndværker i 20 år.

Lad os opfylde dine drømme om et nyt badeværelse.

Hvad ønsker du i et nyt badeværelse?

Muligvis er det kun en lille renovering, der skal til, for at du bliver glad for dit badeværelse. Den opgave er lige noget for os. Vi skal nok sørge for, at du får et nyt badeværelse, du bliver tilfreds med.

Der findes også så gamle badeværelser, at de nødvendigvis skal bygges op helt fra bunden for nogensinde at blive nogens drøm om et nyt badeværelse. Den slags opgaver er du også velkommen med.

Løsningen er den samme: Et perfekt nyt badeværelse

Begge typer opgaver ender ud i samme resultat: Et nyt badeværelse, hvor alt forarbejdet er udført til perfektion, og hvor finishen i form af flisearbejde, indretning, interiør og opsætning springer i øjnene som perfekt – og vandet løber den rigtige vej ;)

Vil du også have et perfekt, nyt badeværelse, så ring til os og aftal, hvornår vi må komme ud og kigge på opgaven.

Vælg altid perfekt flisearbejde i et nyt badeværelse

Fik vi nævnt fliserne. Du ved nok, at det er fliserne i et nyt badeværelse, der er den mest tydelige prik over det berømte i. Hos os er prikken over i’et endnu tydeligere. For vi har specialiseret os i opsætning af fliser og lægning af flisegulve og terrazzogulve.

Mester selv er en ægte flisemand. Han er dygtig og passioneret, når det gælder udførelse af vores flisearbejde. Det smitter heldigvis, så vi alle sammen lægger fliser, der stiller mesters perfektionisme tilfreds.

De fleste kunder vælger fliser til gulve og vægge, for udvalget er stort både i udseende og pris. Et nyt badeværelse giver glæde hver dag, og du har selv mulighed for at vælge, om glæden skal bestå af udsøgt luksus eller af et flot og moderne standardbadeværelse.

Flot, nyt badeværelse med Vola eller Ifö

Vi behøver ikke have talt sammen særlig længe, før du opdager, at vi har rigtig god sans for at inspirere dig og se muligheder i dit gamle badeværelse – måske bliver det nye endda flottere, end du selv havde forestillet dig, efter en snak med os.

Med vores rådgivning kan du vælge mellem alle de typer baderumsmøbler, armaturer og fliser, du overhovedet kan drømme om. Vi har alt i alle prisklasser, lige fra glasmosaikker i friske farver til afdæmpede granitfliser.  Du kan for eksempel også vælge et nyt badeværelse med lækre blandingsbatterier fra Vola, eller den mere økonomiske model fra Grohe.

Du vælger – vi sørger for, at dine valg bliver præsenteret flot og moderne, så ingen vil være i tvivl om, at de træder ind i et flot og gennemtænkt badeværelse, udført af håndværkere, der lægger vægt på god kvalitet.

Vi tager ansvaret for dit nye badeværelse

Du kan lade os stå for alt arbejdet i et nyt badeværelse – også det arbejde andre typer håndværkere skal udføre. Vi har et godt samarbejde med en række andre virksomheder, der også lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til tiden og inden for aftalt pris – ligesom vi gør.

Dem beder vi udføre deres del af din opgave. Ansvaret, for at de gør det godt og til tiden, tager vi. Så slipper du for at tænke på bygge-bøvl i de cirka fire-fem ugers tid totalrenoveringen af et nyt badeværelse varer.

Gratis badevogn i byggeperioden

Vi bygger ikke bare nyt badeværelse – vi gør også hverdagen lidt nemmere, når vi bygger nyt. Vi har en gratis toilet- og badvogn til rådighed i byggeperioden, så du nemt kan flytte dine ting fra det ene rum til det andet. Og når arbejdet er færdigt, kan du være sikker på, at dit nye badeværelse er bygget til at holde.

Få tilbud på nyt badeværelse overalt på Sjælland

Vi giver dig gerne tilbud på et nyt badeværelse. Vi har base i Køge, så vi har mulighed for at udføre nye badeværelser både i Roskilde, København og på resten Sjælland.

Vi har nogle billeder af vores tidligere udførte opgaver, som du måske har lyst til at se. De kan give inspiration til dig, der selv skal have nyt badeværelse.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse. Skriv så mange oplysninger om dine ønsker som muligt.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Kontakt os med dine ønsker for at få et tilbud og pris pr. m2 på et nyt badeværelse

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Din adresse og by

  Emne

  Eventuelt budget

  Din besked

  Jeg har læst og accepterer privatlivspolitik