• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker
Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Vi dækker hele Sjælland

Nyt badeværelse giver ny glæde hver dag

At renovere et badeværelse er en betydelig investering i hjemmet og dit badeværelse er ikke blot et rum; det er det sted, hvor du starter og slutter din dag, så rummet betyder en del for dit daglige velvære.

Lad os opfylde dine drømme om et nyt badeværelse. Vi lytter til dine ønsker og ideer, og sammen skaber vi et design, der passer perfekt til dig og din livsstil og som matcher din boligs karakter.

Før
Før
Før

Hvad ønsker du i et nyt badeværelse?

Muligvis er det kun en lille renovering, der skal til, for at du bliver glad for dit badeværelse. Den opgave er lige noget for os. Vi skal nok sørge for, at du får et nyt badeværelse, du bliver tilfreds med.

Der findes også så gamle badeværelser, at de nødvendigvis skal bygges op helt fra bunden for nogensinde at blive nogens drøm om et nyt badeværelse. Den slags opgaver er du også velkommen med.

Begge typer opgaver ender ud i samme resultat: Et nyt badeværelse, hvor alt forarbejdet er udført til perfektion, og hvor finishen i form af flisearbejde, indretning, interiør og opsætning springer i øjnene som perfekt – og hvor vandet løber den rigtige vej 😉

Så uanset om det er en lille forfriskning eller en komplet forvandling, er vi her for at gøre dine badeværelsesdrømme til virkelighed. Vi glæder os til at skabe et rum, der ikke kun opfylder dine behov, men også får dig til at smile hver gang du træder ind på dit nye badeværelse.

Perfekt flisearbejde kræver øje for detaljerne

Fik vi nævnt fliserne. Du ved nok, at det er fliserne i et nyt badeværelse, der er den mest tydelige prik over det berømte i. Hos os er prikken over i’et endnu tydeligere. For vi har specialiseret os i opsætning af fliser og lægning af flisegulve og terrazzogulve.

Mester selv er en ægte flisemand. Han er dygtig og passioneret, når det gælder udførelse af vores flisearbejde. Det smitter heldigvis, så vi alle sammen lægger fliser, der stiller mesters perfektionisme tilfreds.

De fleste kunder vælger fliser til gulve og vægge, for udvalget er stort både i udseende og pris. Et nyt badeværelse giver glæde hver dag, og du har selv mulighed for at vælge, om glæden skal bestå af udsøgt luksus eller af et flot og moderne standardbadeværelse.

Masser af muligheder og materialer

Vi behøver ikke have talt sammen særlig længe, før du opdager, at vi har rigtig god sans for at inspirere dig og se muligheder i dit gamle badeværelse – måske bliver det nye endda flottere, end du selv havde forestillet dig, efter en snak med os.

Med vores rådgivning kan du vælge mellem alle de typer baderumsmøbler, armaturer og fliser, du overhovedet kan drømme om. Vi kan levere i alle prisklasser og til enhver boligstil og hvis levetidsomkostningen (f.eks vandbesparende funktion) på dit valg også er vigtigt for dig, får du viden om dette.

Om du foretrækker minimalisme, boheme stil eller eksklusive specialdesigns er underordnet. Det essentielle er, at din indretning afspejler din personlighed og skaber rammerne for de øjeblikke, der betyder mest for dig.

Så uanset om du har et palæ eller en lille lejlighed er det vigtigste for os, at dit nye badeværelse bliver et sted hvor du trives og føler dig hjemme.

Du vælger – vi sørger for, at dine valg bliver professionelt monteret, så ingen vil være i tvivl om, at de træder ind i et flot og gennemtænkt badeværelse, udført af håndværkere, der lægger vægt på god kvalitet.

Stefan Finseth

Smiley kundeanmeldelser

Badeværelse totalrenoveret og byggget op dejligt moderne med glasvæg til bruseniche, shampoohylde, moderne møbler og nye pæne fliser.

Palle Rossil Hansen

Smiley kundeanmeldelser

Meget god oplevelse. Vi skulle både have pudset indendørs væk ved trappe og repareret mindre stormskade på tag. Alt til vores tilfredshed.

Jens Torp

Smiley kundeanmeldelser

Endnu engang blev der fra Murermester Jimmy Jacobsen leveret et førsteklasses produkt i et førsteklasses forløb. Det er nemt at lave aftale med firmaet og flowet fra første telefonkontakt til registrering af arbejdets omfang, og den forventede tid/pris mm, kører fuldstændig gnidningsfrit. Medarbejderen der udførte arbejdet kom præcis til den aftalte tid, var meget informativ og udførte et 1. klasses stykke arbejde. Oprydning og rengøring efter endt arbejde kunne gøre ethvert rengøringsselskab misundelig. Jeg vil til enhver tid anbefale Murermester Jimmy Jacobsen.

Jens Ebbesen

Smiley kundeanmeldelser

En top professionel oplevelse med firmaet og deres underleverandører. De håndterede hele projektet fra start til slut inklusiv god rådgivning før projektet blev sat i gang, og alt blev leveret i høj kvalitet og på den måde vi aftalte på. Jeg følte jeg fik god assistance også når der var behov for ændringer, og der var i det hele taget en dejlig positiv tone.

Flemming Hansen

Smiley kundeanmeldelser

En rigtig god oplevelse. Arbejdet er udført tilfredsstillende og til tiden. God kommunikation med firmaet.

Caroline Krogh

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Murermester Jimmy Jacobsen Aps. Man kan mærke, at det ligger virksomheden på sinde, at tage kunderne seriøst – også selvom opgaven er lille – og at holde kunderne orienterede. Virksomheden vendte tilbage på min henvendelse, kom ud og besigtigede opgaven, gav et tilbud og fulgte op, gav et forventet tidspunkt for opgavens udførelse, og da tidspunktet for udførelsen nærmede sig, tog de kontakt igen for at aftale det præcise tidspunkt – og så kom de faktisk en dag før.
Hvis jeg skal have løst en anden mureropgave vil jeg helt sikkert kontakte Murermester Jimmy Jacobsen Aps.

Torben Lind

Smiley kundeanmeldelser

Arbejdet blev lavet til tiden som lovet og med høj grad af forståelse for kommunikation og god service.

Mia og Michael

Smiley kundeanmeldelser

Murerarbejdet der er udført på vores hus er helt fantastisk Tingene er lavet til UG og meget ensartet. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Kan helt klart anbefales

Kim Ronnie Nielsen

Smiley kundeanmeldelser

Projektledelsen, lifthåndteringen, udførelsen (murerarbejdet) og resultatet har været meget tilfredsstillende.

Louise Langkjær

Arbejdet er ikke endeligt afsluttet på tidspunktet for denne anmeldelse, men indtil nu har vi oplevet et generelt godt niveau i forhold til resultat og kommunikation. Firmaet virker ordentligt, punktligt og yder god service. Vi vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis vi får brug for håndværksmæssig hjælp.

Lisbeth Christensen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg oplevede at både murersvende og murerlærlinge var smilende og imødekommende, samt gode til deres håndværk.

Anders Munk Ebbensen

Smiley kundeanmeldelser

Vores skorsten trængte til en kærlig hånd. Og så er der kun et sted man skal henvende sig! Som altid klare aftaler, overholdelse af tidsplan, fin oprydning og god kommunikation hele vejen igennem. Jimmy får også lov til at lave vores hovedtrappe!

Jesper Andressen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har brugt firmaet flere gange og også denne gang med absolut tilfredsstillende resultat. Det var en virkelig dygtig ung murersvend som udførte alt arbejdet. Der blev dækket omhyggeligt af og hver dag ryddet pænt op. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført af høj kvalitet. Kan varmt anbefale denne murermester.

Vi tager ansvaret for udførelsen

Når du vælger os til at realisere dine badeværelsesdrømme, får du et dedikeret team som gør alt for at byggeprocessen skal være så nem for dig som muligt, så du kan opretholde dine daglige rutiner uden unødvendige udfordringer.

Du kan lade os stå for udførelse af alt arbejdet i et nyt badeværelse – også det arbejde andre typer håndværkere skal udføre. Vi har et godt samarbejde med en række andre virksomheder, der også lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til tiden og inden for aftalt pris – ligesom vi gør.

Dem beder vi udføre deres del af din opgave. Ansvaret, for at de gør det godt og til tiden, tager vi. Så slipper du for at tænke på bygge-bøvl i de cirka fire-fem ugers tid totalrenoveringen af et nyt badeværelse varer.

Få et tilbud på din opgave

Gratis badevogn i byggeperioden

Vi bygger ikke bare nyt badeværelse – vi gør også hverdagen lidt nemmere, når vi bygger nyt. Vi har en gratis toilet- og badvogn til rådighed i byggeperioden, så du nemt kan flytte dine ting fra det ene rum til det andet. Og når arbejdet er færdigt, kan du være sikker på, at dit nye badeværelse er bygget til at holde.

Få tilbud på nyt badeværelse overalt på Sjælland

Vi giver dig gerne tilbud på et nyt badeværelse. Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Skriv så mange oplysninger om dine ønsker som muligt, så vi kan forstå opgavens omfang.

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted