• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker
Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Vi dækker hele Sjælland

Bevaringsværdigt byggeri skal tages alvorligt!

Murermester Jimmy Jacobsen har en dyb respekt for vores kulturarv og smukke, bevaringsværdige ejendomme. De er ikke blot sten og mursten, men et levende stykke historie, der kommer til at danne ramme for de næste generationers liv og minder.

Som håndværkere har vi på disse opgaver mulighed for at bruge vores erfaring og ekspertise, så den renoverede ejendom kommer til at leve op til moderne standarder for funktionalitet ud fra miljømæssige, menneskelige og økonomiske aspekter.

Når dialog bliver til gode løsninger

“Comwell Køge Strand har over en længere periode renoveret det gamle hotel, så det passer til den stil og atmosfære, som Comwell-kæden er så kendt for. Da vi hos Murermester Jimmy Jacobsen fik opgaven at renovere et kundetoilet, som ikke var blevet taget med i første omgang, var det med samme stilrene design i baghovedet.”

Chren Vilander Thomsen, Hotelchef, Comwell Køge

Modstå fristelsen og invester klogt

Vi forstår godt, at det kan være fristende at udskyde renovering, for det kan virke som en enorm opgave, både økonomisk og logistisk.

Udfordringen er bare, at hvis vedligehold ikke udføres i tide så er resultatet et forfald, der gradvist forvandler smukke bygninger til ruiner og det øger i sidste ende omkostningerne til genopretning og belaster indeklimaet, så det kan aldrig betale sig.

Tænk bæredygtigt og langsigtet

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres visioner og behov og skabe løsninger, der respekterer ejendommens historie og samtidig giver den et nyt liv.

Renovering af bevaringsværdige bygninger kræver præcision og omhu og vores tilgang til renovering kombinerer traditionelle håndværksmetoder med moderne teknologi og materialer – og hvis det er muligt, bevares de originale elementer og detaljer.

Vores kunder, der tænker langsigtet og planlægger regelmæssig vedligeholdelse af deres bevaringsværdige ejendomme, forhindrer at større problemer ophober sig over tid.

Det er omkostningseffektivt på den lange bane og sikrer, at ejendommene bevares i god stand og dermed opretholder deres værdi.

Få et tilbud på din opgave

Gratis badvogn

Vision for fremtidens byggefirma

Vi vil være murerfagets flagskib for den bedste kvalitet og tilfredshed ved at ressourcer og aktiviteter kobles, så de skaber mest mulig værdi for medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og ejere.

Gratis badvogn

Mission for fremtidens byggefirma

Vi udfører opgaver med høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi lytter til kunden og rådgiver med faglig stolthed og et innovativt mindset om de bedste løsninger, og vi er garant for partnerskaber i totalleverancer til privat og erhvervskunder på Sjælland.

Lærling har valgt at specialisere sig i bevaringsværdigt

Vi kan godt lide at nørde med det murertekniske, så når vores lærling Patrick bliver motiveret til at specialisere sig i bevaringsværdigt håndværk, bliver vi stolte.

En ting er undervisning på skolen, men det er især når vi løser bevaringsværdige opgaver for vores kunder, at Patrick kan få syn for sagen så teori og praksis smelter sammen på en meningsfuld måde.

Det er en bunden opgave for vores erfarne murersvende at lære fra sig og dele deres ekspertise og vi vil gerne bidrage til at flere unge vælger en erhvervsuddannelse og folder deres talenter ud, så branchen har dygtige og ærekære håndværkere i fremtiden.

Previous slide
Next slide

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted