• Nyt køkken med smukke detaljer
 • Nyt køkken med lys og plads
 • Nyt køkkengulv
 • Nyt køkken med masser af plads

Nyt køkken i din helt personlige stil

Har du valgt at skulle i gang med den store køkken-forvandling? Er det nu, du skal have nyt køkken? Så bør vi tale sammen, hvis det skal være en køkkenrenovering, der både skal vise din personlige stil og holde sig inden for dit budget og din tidsplan.

Måske er det nu, I endelig skal have plads nok til hele familien ved at lave et stort, nyt køkken/alrum.

Måske skal I have væltet en væg og fjernet sporene efter den og have lagt en bærende jerndrager i loftet.

Måske ønsker I at fuldende det nye køkken med et flot, ensartet gulv og få støbt det med gulvvarme, når nu I alligevel er i gang.

Sådan et nyt køkken er vi de helt rigtige til at udføre – i god kvalitet og med alle detaljer i orden.

Glæd dig til nyt køkken uden bygge-bøvl

Et nyt køkken kan være en større omgang, når både elektriker, tømrer, VVS-mand, maler og murer skal udføre deres dele af arbejdet. Lad os koordinere og kontrollere hele opgaven, så bliver det både nemmere og hurtigere – og dermed billigere – for dig at få det nye køkken, du så længe har drømt om.

Du kan vælge at lade os stå som garant for professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen, når du skal have nyt køkken. Så undgår du bygge-bøvl.

Ofte er det et lovkrav, at f.eks. elektrikeren og VVS-manden skal installere vigtige dele i et nyt køkken. Vi sørger naturligvis for, at alle krav og opgaver udføres, som de skal, af de rette håndværkere. Vi arbejder kun med håndværkere, der står inde for den samme gode kvalitet, som vi gør.

Alt er muligt i et nyt køkken – drøm løs

Har du allerede kigget efter inspiration til et nyt køkken på nettet eller andre steder, så ved du, at der findes rigtig mange muligheder.

Kontakt os – så tidligt i forløbet som muligt. Vi har igennem årene udført mange varierende køkkenrenoveringer, og hver eneste gang har vi samlet ny viden og inspiration, som vi gerne vil dele med dig. Kombinationen af vores input og din personlige stil bliver til et nyt køkken, du vil glæde dig over dagligt.

Vi har samarbejde med flere af landets mest kendte køkkenfirmaer om at yde dig en hurtig og smidig projektstyring. Det betyder at du ikke skal bekymre dig om tidsplaner og levering af køkkenelementer, det tager vi os af sammen med køkkenfirmaet.

Daglig glæde over nyt køkken

Et nyt køkken, du er glad for, er en tydelig modsætning til den irritation, som dårlig indretning, pladsproblemer eller et grimt, gammeldags køkken giver dig i dag.

Er et nyt, flot og praktisk køkken den næste drøm, du skal have opfyldt, så ring til os på tlf. 3061 2338.

Du kan få os til at bygge et nyt køkken i præcis den prisklasse, du har råd til. Vi kan bygge dig et flot basiskøkken, og vi kan skabe et unikt luksuskøkken til dig. Du bestemmer prisen.

Der er mere i et nyt køkken end skabe og skuffer

Måske tænker du lige nu, at et nyt køkken kun består af at sætte nye skabe, skuffer og bordplader op. Så enkelt er det som regel ikke. Når først de gamle skabe er revet ned, vil du opdage, at vægfliser og klinkerne på gulvet ikke slutter tæt til de nye køkkenmoduler.

Du får måske også lyst til at flytte komfuret, vasken, en væg, køleskabet eller bygge en ny køkken-ø. Det er alt sammen opgaver, der skal udføres af dygtige fagmænd, som os, for at du bliver helt tilfreds og kan glæde dig over resultatet med et nyt køkken.

Få inspiration til nyt køkken

Se billeder af køkkenbyggeri, vi tidligere har udført, og få inspiration til ombygning, renovering eller nyt køkken.

Murermester Jimmy Jacobsen ApS er beliggende i Køge, hvilket giver os mulighed for at servicere Roskilde, København og resten af Sjælland. Udfyld kontaktformularen og få et hurtigt og uforpligtende tilbud på et nyt køkken.

Hvad koster et nyt køkken?

Kontakt os med dine ønsker for at få et tilbud og pris pr. m2 på et nyt køkken.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Din adresse og by

  Emne

  Eventuelt budget

  Din besked

  Jeg har læst og accepterer privatlivspolitik