• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker
Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Vi dækker hele Sjælland

Nyt køkken i din helt personlige stil

Er det nu, du skal have nyt køkken? Hos os forstår vi, at dit køkken ikke bare er et rum i dit hjem, det er hjertet af din dagligdag.

Uanset om det drejer sig om en modernisering af dit nuværende køkken eller en komplet ombygning, er vi klar til at omdanne dine idéer til et flot køkkenrum, som afspejler din personlige stil – og hvor du altid føler dig hjemme.

Det siger vores kunder

Vi er ærekære omkring vores faglighed og tilliden til vores håndværk og opgaveløsning er opnået ved at udføre kundernes opgaver rigtigt første gang.

Vil du have gode grunde til, at du bliver glad for at vælge os som murer, så læs med her, hvor kundernes ærlige feedback er de bedste anbefalinger vi kan få.

Stefan Finseth

Smiley kundeanmeldelser

Badeværelse totalrenoveret og byggget op dejligt moderne med glasvæg til bruseniche, shampoohylde, moderne møbler og nye pæne fliser.

Palle Rossil Hansen

Smiley kundeanmeldelser

Meget god oplevelse. Vi skulle både have pudset indendørs væk ved trappe og repareret mindre stormskade på tag. Alt til vores tilfredshed.

Jens Torp

Smiley kundeanmeldelser

Endnu engang blev der fra Murermester Jimmy Jacobsen leveret et førsteklasses produkt i et førsteklasses forløb. Det er nemt at lave aftale med firmaet og flowet fra første telefonkontakt til registrering af arbejdets omfang, og den forventede tid/pris mm, kører fuldstændig gnidningsfrit. Medarbejderen der udførte arbejdet kom præcis til den aftalte tid, var meget informativ og udførte et 1. klasses stykke arbejde. Oprydning og rengøring efter endt arbejde kunne gøre ethvert rengøringsselskab misundelig. Jeg vil til enhver tid anbefale Murermester Jimmy Jacobsen.

Jens Ebbesen

Smiley kundeanmeldelser

En top professionel oplevelse med firmaet og deres underleverandører. De håndterede hele projektet fra start til slut inklusiv god rådgivning før projektet blev sat i gang, og alt blev leveret i høj kvalitet og på den måde vi aftalte på. Jeg følte jeg fik god assistance også når der var behov for ændringer, og der var i det hele taget en dejlig positiv tone.

Flemming Hansen

Smiley kundeanmeldelser

En rigtig god oplevelse. Arbejdet er udført tilfredsstillende og til tiden. God kommunikation med firmaet.

Caroline Krogh

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Murermester Jimmy Jacobsen Aps. Man kan mærke, at det ligger virksomheden på sinde, at tage kunderne seriøst – også selvom opgaven er lille – og at holde kunderne orienterede. Virksomheden vendte tilbage på min henvendelse, kom ud og besigtigede opgaven, gav et tilbud og fulgte op, gav et forventet tidspunkt for opgavens udførelse, og da tidspunktet for udførelsen nærmede sig, tog de kontakt igen for at aftale det præcise tidspunkt – og så kom de faktisk en dag før.
Hvis jeg skal have løst en anden mureropgave vil jeg helt sikkert kontakte Murermester Jimmy Jacobsen Aps.

Torben Lind

Smiley kundeanmeldelser

Arbejdet blev lavet til tiden som lovet og med høj grad af forståelse for kommunikation og god service.

Mia og Michael

Smiley kundeanmeldelser

Murerarbejdet der er udført på vores hus er helt fantastisk Tingene er lavet til UG og meget ensartet. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Kan helt klart anbefales

Kim Ronnie Nielsen

Smiley kundeanmeldelser

Projektledelsen, lifthåndteringen, udførelsen (murerarbejdet) og resultatet har været meget tilfredsstillende.

Louise Langkjær

Arbejdet er ikke endeligt afsluttet på tidspunktet for denne anmeldelse, men indtil nu har vi oplevet et generelt godt niveau i forhold til resultat og kommunikation. Firmaet virker ordentligt, punktligt og yder god service. Vi vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis vi får brug for håndværksmæssig hjælp.

Lisbeth Christensen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg oplevede at både murersvende og murerlærlinge var smilende og imødekommende, samt gode til deres håndværk.

Anders Munk Ebbensen

Smiley kundeanmeldelser

Vores skorsten trængte til en kærlig hånd. Og så er der kun et sted man skal henvende sig! Som altid klare aftaler, overholdelse af tidsplan, fin oprydning og god kommunikation hele vejen igennem. Jimmy får også lov til at lave vores hovedtrappe!

Jesper Andressen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har brugt firmaet flere gange og også denne gang med absolut tilfredsstillende resultat. Det var en virkelig dygtig ung murersvend som udførte alt arbejdet. Der blev dækket omhyggeligt af og hver dag ryddet pænt op. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført af høj kvalitet. Kan varmt anbefale denne murermester.

Glæd dig til nyt køkken uden byggebøvl

Et nyt køkken kan være en større omgang, når både elektriker, tømrer, VVS-mand, maler og murer skal udføre deres dele af arbejdet.

Har du selv erfaring med byggestyring og har tid til at stå for planlægning og koordinering af alle del opgaverne fra de forskellige håndværkere, så står vi klar til at træde til når der er gjort klar til murerarbejdet.

Du kan også vælge at lade os stå som garant for professionel styring og kvalitetskontrol hele vejen gennem byggeprocessen, når du skal have nyt køkken.

Så undgår du unødvendigt besvær og kan have tillid til, at alt tilrettelægges så det udføres i den mest effektive rækkefølge og laves korrekt, så det lever op til byggelovgivningen – f.eks. når elektrikeren og VVS-manden skal installere vigtige dele.

Byggestyring foretager vi hver eneste dag, så du drager fordel af vores tekniske viden, designforståelse, skarpe blik for alle detaljerne og vi samarbejder kun med håndværkere, der står inde for den samme gode kvalitet, som vi gør.

Selvfølgelig koster det lidt ekstra at lade os koordinere og kontrollere hele opgaven, men vi ved at det på sigt bliver den hurtigste og mest bekymringsfrie vej til det køkken du længe har drømt om, for selv den mindste oversete detalje kan føre til store frustrationer og ekstra omkostninger, hvis byggestyringen ikke foretages af eksperter.

– glade kunder er vores succes!

Daglig glæde over nyt køkken

Et nyt køkken, du er glad for, er en tydelig modsætning til den irritation, som dårlig indretning, pladsproblemer eller et grimt, gammeldags køkken kan give dig.

Du kan få os til at bygge et nyt køkken i præcis den prisklasse, du har råd til. Vi kan bygge dig et flot basiskøkken, og vi kan skabe et unikt luksuskøkken til dig. Du bestemmer prisen og vi har ekspertisen til at få mest muligt ud af dit budget.

Måske tænker du lige nu, at et nyt køkken kun består af at sætte nye skabe, skuffer og bordplader op. Så enkelt er det som regel ikke. Når først de gamle skabe er revet ned, vil du opdage, at vægfliser og klinkerne på gulvet sjældent slutter tæt til de nye køkkenmoduler.

Du får måske også lyst til at flytte komfuret, vasken, en væg, køleskabet eller bygge en ny køkken-ø. Det er alt sammen opgaver, der skal udføres af dygtige fagmænd, som os, for at du bliver helt tilfreds og kan glæde dig over resultatet med et nyt køkken.

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale, og lad os sammen skabe det køkken, der passer perfekt til dig.

Tag kontakt til os

Kontakt os tidligt i forløbet

Har du allerede kigget efter inspiration til et nyt køkken på nettet eller andre steder, så ved du, at der findes rigtig mange muligheder og mange beslutninger som skal træffes.

Vi har igennem årene udført mange forskellige køkkenrenoveringer, og hver eneste gang har vi samlet ny viden og inspiration, som vi gerne vil dele med dig. Kombinationen af vores input og din personlige stil bliver til et nyt køkken, du vil glæde dig over dagligt.

Vi har samarbejde med flere af landets mest kendte køkkenfirmaer hvilket giver os adgang til et bredt udvalg af materialer, hvidevarer, belysning, teknologiske løsninger og design elementer, der fuldender det endelige udseende af køkkenet.

Hvis vi påtager os byggestyringen kan vi ofte påvirke tidsplaner og levering af de forskellige elementer til dit nye køkken. Den proces tager vi os nemlig af sammen med de forskellige leverandører.

Få et tilbud på din opgave

Gratis badvogn

Vision for fremtidens byggefirma

Vi vil være murerfagets flagskib for den bedste kvalitet og tilfredshed ved at ressourcer og aktiviteter kobles, så de skaber mest mulig værdi for medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og ejere.

Gratis badvogn

Mission for fremtidens byggefirma

Vi udfører opgaver med høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi lytter til kunden og rådgiver med faglig stolthed og et innovativt mindset om de bedste løsninger, og vi er garant for partnerskaber i totalleverancer til privat og erhvervskunder på Sjælland.

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted