• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker
Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Facaderenovering på Sjælland

Facaderenovering, der holder i mange år

Har din ejendom sætningsskader, revner eller slidt facade, kan vi hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med facaderenovering og kan hjælpe med:

  • Facadepudsning
  • Vandskuring & Filtsning
  • Reparation af murværk
  • Reparation af sokkel
  • Udskiftning af fuger både på murværk og fliser

Når dialog bliver til gode løsninger

Vores mål er ikke blot at løse de aktuelle problemer, men også at sikre, at renoveringen forlænger levetiden og skønheden af ejendommen i mange år fremover.

Vores fokus ligger på at være omkostningseffektive, så vi anvender materialer og teknikker af høj kvalitet, der modstår vejrforholdenes påvirkning og begrænser behovet for hyppig vedligeholdelse.

Jimmy Jacobsen, Ejer, Murermester

Før

Vi sætter en ære i vores arbejde

Vi er 28 fagligt stolte murere, der sætter en ære i at levere et godt stykke håndværk, uanset om det er mindre opgaver eller komplekse specialopgaver.

Gennem årene har vi opbygget et solidt ry som kompetente fagfolk inden for murerbranchen, og vores motto ”Vi bygger på kvalitet og tillid” er fundamentet i alt, hvad vi gør.

Vores erfaring spænder over et bredt spektrum af projekter, hvilket giver os mulighed for at tilbyde løsninger, der passer til kundernes unikke behov og krav.

Vi vægter kommunikation højt og arbejder tæt sammen med vores kunder for at sikre en smidig og effektiv samarbejdsproces.

Målet for vores opgaveløsning er at sikre, at vores erhvervskunder trygt kan fokusere på deres kerneforretning, velvidende at de har os med på holdet til at håndtere de murertekniske opgaver.

Virksomheden drives med fokus på moderne ledelse, ordnede forhold og et godt arbejdsmiljø. Vores stifter – Murermester Jimmy Jacobsen – brænder for at arbejde med unge mennesker og tager sin tørn for at gøre byggesektoren til et attraktivt sted at arbejde, så vi har den kvalificerede arbejdskraft vi skal bruge i branchen.

Få et tilbud på din opgave

Gratis badvogn

Vision for fremtidens byggefirma

Vi vil være murerfagets flagskib for den bedste kvalitet og tilfredshed ved at ressourcer og aktiviteter kobles, så de skaber mest mulig værdi for medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og ejere.

Gratis badvogn

Mission for fremtidens byggefirma

Vi udfører opgaver med høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi lytter til kunden og rådgiver med faglig stolthed og et innovativt mindset om de bedste løsninger, og vi er garant for partnerskaber i totalleverancer til privat og erhvervskunder på Sjælland.

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted