• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Mød murerne

Hos Murermester Jimmy Jacobsen arbejder vi hver dag efter vores RMI – Rigtig Mental Indstilling.

Vi har eksisteret siden 2003, hvor Jimmy Jacobsen besluttede sig for at blive selvstændig murer i Køge. Hans ambition var fra starten, at firmaet skulle skille sig ud ved at ”bygge på kvalitet og tillid”.

De 3 stærke værdier vi arbejder ud fra:

Fra start er firmaet Murermester Jimmy Jacobsen vokset støt, og i dag har vi kunder på hele Sjælland. De positive fremskridt skyldes, at vi stædigt fastholder vores fokus på kvalitet, faglig stolthed, god dialog med kunderne og ikke mindst vores leveregler RMI.

RMI – Rigtig Mental Indstilling sætter rammen for hvordan vi omgås hinanden og hvilken adfærd kunden kan forvente – uanset hvilken medarbejder, kunden har kontakt med.

Alle medarbejdere i murerfirmaet har været med til at udforme resultatet, hvilket gør at vi hver dag arbejder ud fra de samme principper, for at levere den bedste service og det bedste resultat samt kundeoplevelse – hver gang.

At vi har fået sat ord på det vi altid har gjort, har været med til at vi kan yde en endnu bedre service for vores glade kunder.

Hvis du synes, at vi har overset et eller flere ord i vores RMI, må du meget gerne sende en mail til info@murer-jimmy.dk – både ris og ros.

3 skarpe fra murermesteren

“Vi er fagnørder og derfor giver vi den korrekte rådgivning fra start til slut. Vi har orden i penalhuset og det giver dig tryghed i din byggeperiode, for vi løser opgaven rigtigt første gang. Vi tror på, at succes avler succes. Når vi har glade medarbejdere, der løser opgaverne konstruktivt, så får vi tilfredse og loyale kunder.”

Jimmy Jacobsen, Ejer, Murermester

Lærling har valgt at specialisere sig i bevaringsværdigt

Vi kan godt lide at nørde med det murertekniske, så når vores lærling Patrick bliver motiveret til at specialisere sig i bevaringsværdigt håndværk, bliver vi stolte.

En ting er undervisning på skolen, men det er især når vi løser bevaringsværdige opgaver for vores kunder, at Patrick kan få syn for sagen så teori og praksis smelter sammen på en meningsfuld måde.

Det er en bunden opgave for vores erfarne murersvende at lære fra sig og dele deres ekspertise og vi vil gerne bidrage til at flere unge vælger en erhvervsuddannelse og folder deres talenter ud, så branchen har dygtige og ærekære håndværkere i fremtiden.

Previous slide
Next slide

Mathias Albertsen

Murerlærling

Sebastian von Barner Altenburg

Murerlærling

Julie Christine Gullack Møller

Murerlærling

Mikkel Søndergaard Olsen

Murerlærling

Jannik Steensbro

Murerlærling

Patrick Glæsner Remil

Murerlærling

Ole Clausen

Arbejdsmand

Danny Engelhardt

Arbejdsmand

Sebastian Theis Grevy

Arbejdsmand-lærling

Lucas Andersen

Murersvend

Nicklas Jensen

Murersvend

Roar Christensen

Murersvend

Steen Larsen

Jack Rabe

Stefan Stryhn

Martin Larsen

Jan Lund

Murersvend

Morten Pind

Murerformand

Torben Pless

Murersvend

Atilla Ezeraslan

Murerformand

Camilla Toft

Økonomiansvarlig

Kenneth Balthervin

Projektleder

Jimmy Jacobsen

Ejer