• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker
Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Vi dækker hele Sjælland

Murermester med renovering som speciale

Er du klar til at få skiftet dit gamle køkken ud, få nye fliser i badeværelset, få opfrisket facaden eller renoveret kælderen, så giver vi gerne et tilbud på den forestående renovering.

Vi forstår, at en renovering ikke bare handler om at bygge om. Det handler om at skabe værdi for dig og din familie og din investering skal stå mål med resultatet.

Kundens succes er vores succes!

Hos Murermester Jimmy Jacobsen har vi blandt vores kunder ry for at overholde både pris og leveringstid, og det vil vi også være kendt for hos dig.

Vi specialiserer os i renovering og har års erfaring i at forvandle gamle og slidte omgivelser til moderne og funktionelle rum, der giver dit hjem et nyt liv og en forbedret værdi.

Med vores ekspertise og omhyggelige håndværk kan du være sikker på, at din renovering bliver udført med opmærksomhed på detaljerne.

Uanset om det drejer sig om at renovere dit køkken, badeværelse, gulve, facade eller hele boligen, kan du stole på at vores team leverer det du går og drømmer om, for hos er vi først en succes når kunden er tilfreds.

Vi gør et godt stykke arbejde og det fortæller vores kunder gerne videre, så hos Murermester Jimmy Jacobsen oplever vi tit, at få seriøse henvendelser via mund til mund-metoden.

Stefan Finseth

Smiley kundeanmeldelser

Badeværelse totalrenoveret og byggget op dejligt moderne med glasvæg til bruseniche, shampoohylde, moderne møbler og nye pæne fliser.

Palle Rossil Hansen

Smiley kundeanmeldelser

Meget god oplevelse. Vi skulle både have pudset indendørs væk ved trappe og repareret mindre stormskade på tag. Alt til vores tilfredshed.

Jens Torp

Smiley kundeanmeldelser

Endnu engang blev der fra Murermester Jimmy Jacobsen leveret et førsteklasses produkt i et førsteklasses forløb. Det er nemt at lave aftale med firmaet og flowet fra første telefonkontakt til registrering af arbejdets omfang, og den forventede tid/pris mm, kører fuldstændig gnidningsfrit. Medarbejderen der udførte arbejdet kom præcis til den aftalte tid, var meget informativ og udførte et 1. klasses stykke arbejde. Oprydning og rengøring efter endt arbejde kunne gøre ethvert rengøringsselskab misundelig. Jeg vil til enhver tid anbefale Murermester Jimmy Jacobsen.

Jens Ebbesen

Smiley kundeanmeldelser

En top professionel oplevelse med firmaet og deres underleverandører. De håndterede hele projektet fra start til slut inklusiv god rådgivning før projektet blev sat i gang, og alt blev leveret i høj kvalitet og på den måde vi aftalte på. Jeg følte jeg fik god assistance også når der var behov for ændringer, og der var i det hele taget en dejlig positiv tone.

Flemming Hansen

Smiley kundeanmeldelser

En rigtig god oplevelse. Arbejdet er udført tilfredsstillende og til tiden. God kommunikation med firmaet.

Caroline Krogh

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Murermester Jimmy Jacobsen Aps. Man kan mærke, at det ligger virksomheden på sinde, at tage kunderne seriøst – også selvom opgaven er lille – og at holde kunderne orienterede. Virksomheden vendte tilbage på min henvendelse, kom ud og besigtigede opgaven, gav et tilbud og fulgte op, gav et forventet tidspunkt for opgavens udførelse, og da tidspunktet for udførelsen nærmede sig, tog de kontakt igen for at aftale det præcise tidspunkt – og så kom de faktisk en dag før.
Hvis jeg skal have løst en anden mureropgave vil jeg helt sikkert kontakte Murermester Jimmy Jacobsen Aps.

Torben Lind

Smiley kundeanmeldelser

Arbejdet blev lavet til tiden som lovet og med høj grad af forståelse for kommunikation og god service.

Mia og Michael

Smiley kundeanmeldelser

Murerarbejdet der er udført på vores hus er helt fantastisk Tingene er lavet til UG og meget ensartet. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Kan helt klart anbefales

Kim Ronnie Nielsen

Smiley kundeanmeldelser

Projektledelsen, lifthåndteringen, udførelsen (murerarbejdet) og resultatet har været meget tilfredsstillende.

Louise Langkjær

Arbejdet er ikke endeligt afsluttet på tidspunktet for denne anmeldelse, men indtil nu har vi oplevet et generelt godt niveau i forhold til resultat og kommunikation. Firmaet virker ordentligt, punktligt og yder god service. Vi vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis vi får brug for håndværksmæssig hjælp.

Lisbeth Christensen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg oplevede at både murersvende og murerlærlinge var smilende og imødekommende, samt gode til deres håndværk.

Anders Munk Ebbensen

Smiley kundeanmeldelser

Vores skorsten trængte til en kærlig hånd. Og så er der kun et sted man skal henvende sig! Som altid klare aftaler, overholdelse af tidsplan, fin oprydning og god kommunikation hele vejen igennem. Jimmy får også lov til at lave vores hovedtrappe!

Jesper Andressen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har brugt firmaet flere gange og også denne gang med absolut tilfredsstillende resultat. Det var en virkelig dygtig ung murersvend som udførte alt arbejdet. Der blev dækket omhyggeligt af og hver dag ryddet pænt op. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført af høj kvalitet. Kan varmt anbefale denne murermester.

Kælder renovering skaber mere plads

Din kælder har potentiale til meget mere end opbevaringsplads. Den kan omdannes til et multifunktionelt rum, der passer til din families behov og livsstil.

Vi forstår at tænke bæredygtigt, energieffektivt og bevaringsværdigt og har mange års erfaring med kælderrenovering, som optimerer en kælders m2.

Din kælder ombygning i sikre hænder hos os. Overvejer du f.eks. en ombygning til beboelse får du vores eksperttips med i overvejelserne, så den lever op til moderne standarder og lovgivning.

Og sætter du vores erfarne murere i spidsen for dit byggeprojekt, er du sikret at din kælderrenovering bliver udført rigtigt første gang.

Vi er erfarne totalentreprenører med ekspertise inden for byggestyring og bruger et fast team af kvalitetsbevidste tømrere, elektrikere, blikkenslagere m.v.

 

Er det første gang du kontakter en murermester?

Du skal ikke holde dig tilbage med at stille spørgsmål, hvis du er i tvivl om noget. Har du ikke selv overblik over de forskellige opgaver, der følger med en renovering af dit badeværelse, et køkken eller nedrivning af en væg, undgår du dyre fejl og problemer ved at spørge en erfaren murermester som os.

Selvom online vejledninger har gjort det nemmere for privatpersoner at tage fat på renoveringsprojekter, er kompleksiteten i byggesager stadig en stor udfordring for mange.

Det er de færreste private, der hjemmevant styrer en renovering eller ved, hvad der helt konkret skal udføres og/eller overholder lokale forhold eller byggelovgivning.
Det kan være fristende at prøve at spare penge ved at gøre det selv, men omkostningerne ved at rette egne fejl og mangler kan være betydelige i det lange løb.

Derfor vælger mange at overlade renoveringsprojekter til professionelle, da det giver dem ro i sindet og sikrer, at arbejdet udføres korrekt og sikkert.

Hvad koster renovering udført af en erfaren murermester?

Når vi giver et tilbud, sætter vi os grundigt ind i den specifikke opgave og rådgiver vores kunder ud fra vores murertekniske faglighed – uanset om det er en mindre reparation eller en større ombygning/renovering.

Når du vælger en professionel og erfaren leverandør, får du måske ikke det billigste tilbud, men du får en holdbar løsning, der er funktionel, indfrier dine ønsker/behov og opfylder de nødvendige standarder og lovgivning. 

Vores prisstruktur er gennemsigtig. Den afspejler, at vi har ordnede forhold og at det arbejde vi udfører, er afstemt med projektets art, størrelse og simplicitet/kompleksitet. Derfor tør vi godt sige at de opgaver vi løser bliver udført rigtigt første gang.

Lad os give dig et godt tilbud på renovering. Er det dit køkken, dit badeværelse, din kælder, dine gulve eller facader, der står som næste punkt på din liste over opgaver, der skal udføres?

Hos Murermester Jimmy Jacobsen tilstræber vi at give dig et tilbud inden for få dage, for hos os behøver renovering og ombygning ikke være en langsommelig proces.

Få et tilbud på din opgave

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted