Murermester i Køge med renovering som speciale

Er du klar til at få skiftet dit gamle køkken ud eller få nye fliser i badeværelset, så giver vi gerne et tilbud på den forestående renovering. Udfyld formularen nederst, så har du inden længe et tilbud fra Murermester Jimmy Jacobsen.

Det bliver et tilbud, der, ud over at rumme en pris, også indeholder stor erfaring og ægte interesse i at levere kvalitet og troværdighed. Hos Murermester Jimmy Jacobsen har vi blandt vores kunder ry for at overholde både pris og leveringstid, og det vil vi også være kendt for hos dig.

Arbejdet giver glæde til os og vores murermester

Du får desuden vores specialerfaring inden for renovering med i prisen – uden det koster ekstra. Hos Murermester Jimmy Jacobsen er vi specialister i renovering. Det giver os den største glæde, så vi arbejder med noget, vi holder af, hver dag.

Din renovering kan være lille eller stor. Vi skifter gerne et par enkelte fliser – og vi river også gerne alt det indvendige i dit hus ned og bygger det op igen fra bunden, hvis det er sådan et renoveringsprojekt, du skal i gang med. Det har vi gjort mange gange før.

Vi gør et godt stykke arbejde, det fortæller vores kunder gerne videre, så hos Murermester Jimmy Jacobsen oplever vi tit, at få seriøse henvendelser via mund til mund-metoden.

Få et godt tilbud fra en dygtig murermester

Lad os give dig et godt murermester-tilbud på renovering. Er det dit køkken, dit badeværelse, din kælder, dine gulve eller facader, der står som næste punkt på din liste over opgaver, der skal udføres?

Vi giver dig gerne en pris – hurtigt. Så du kan allerede nu begynde at glæde dig til at få opfyldt din boligdrøm. Hos Murermester Jimmy Jacobsen tilstræber vi at give dig et tilbud inden for få dage, for hos os behøver renovering og ombygning ikke være en langsommelig proces.

Har du brug for et tilbud fra en dygtig murermester på andet end renovering, kan du også bruge formularen herunder.

Som et erfarent murermesterfirma tilbyder vi blandt andet at være totalentreprenør på dit renoveringsprojekt. Så skal du ikke selv bøvle med at koordinere og kontrollere byggeriet konstant undervejs – og vi sætter kun håndværkere, der matcher vores kvalitet, til at bygge for dig – for eksempel i Køge, Roskilde, Næstved eller København-området, så vi kan følge arbejdet tæt.

Er det første gang du kontakter en murermester?

Du skal ikke holde dig tilbage med at stille spørgsmål eller få et tilbud. Kontakt Murermester Jimmy Jacobsen, hvis du er i tvivl om noget.

Det er de færreste private, der hjemmevant styrer en renovering eller ved, hvad der helt konkret skal udføres. Har du ikke selv overblik over de forskellige opgaver, der følger med en renovering af dit badeværelse, et køkken eller nedrivning af en væg, undgår du dyre fejl og problemer ved at spørge en erfaren murermester.

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende tilbud på renovering af din bolig.

Skal vi styre din renovering som totalentreprenør?

Hvad koster renovering udført af en erfaren murermester?

Kontakt os med dine ønsker for at få et tilbud på renovering af dit hjem.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Din adresse og by

  Emne

  Eventuelt budget

  Din besked

  Jeg har læst og accepterer privatlivspolitik