• Tilbygning på villa

Tilbygning – brug for flere værelser eller større stue

En ny tilbygning er en rigtig god idé, hvis I for eksempel mangler flere værelser eller mere plads i stuen. Det skaber mere værdi i jeres bolig, både økonomisk og i form af daglig glæde.

Ved at vælge en tilbygning, vælger I også den mest økonomiske løsning på jeres pladsproblem. Sammenlignet med den pris det koster, at vi bygger en udvidelse på jeres hus, sparer I mange penge i forhold til at skulle sælge og købe en ny bolig.

Hvad koster det at lave en tilbygning?

Har du svært ved at vurdere, hvor meget en ny tilbygning koster, bliver det nemmere at give dig et tilbud, hvis du i forvejen har tegninger klar til dit projekt. Vi sætter dig gerne i kontakt med en arkitekt eller en rådgivende ingeniør, som kan hjælpe dig med tegningerne.

Har du allerede tegningerne klar til din tilbygning, kan vi give dig et bindende tilbud. Udfyld formularen, så kommer vi ud og kigger på de faktiske forhold i og omkring den bygning, der skal have bygget til. På den måde kan vi præcist vurdere, hvor meget den nye tilbygning vil koste.

Del dine tanker om din tilbygning med os

Selvom du har både tegninger og indretningen af din tilbygning klar på papir, er det en god idé at dele dine tanker med os. Uanset om der er tale om en udestue, et ekstra værelse, en større stue, et ekstra bryggers eller en garage, har vi helt sikkert gode idéer, som enten kan spare dig for mange penge, eller som gør dig ekstra glad for din tilbygning.

Vil du have en tilbygning uden byggebøvl?

Hele byggeriet af din tilbygning kan du trygt lægge i hænderne på os. Vi er vant til at håndtere byggeprojekter, både store og små, hvor der også er andre håndværkere involveret.

Du kan rent faktisk slippe helt for alt bygge-bøvlet, hvis du vælger os som totalentreprenør på din tilbygning.

Vi udfører tilbygninger til både murermestervillaer, huse og sommerhuse. Om det er en ny førstesal, et anneks, en ny karnap eller noget helt andet til jeres hus, er vi klar til at give pris på din tilbygning, så du tydeligt kan se, hvad det koster.

Vi murer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget mere. Uanset om du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybygninger eller reparationer, kan vi tilbyde dig en god kvadratmeterpris.

Hvad koster en tilbygning?

Kontakt os med dine ønsker og dine tegninger for at få et tilbud på en tilbygning. Har du ikke nogle tegninger endnu, kan vi henvise dig til erfarne arkitekter og ingeniører. Udfyld formularen, så kontakter vi dig med henblik på at udarbejde et uforpligtende tilbud og pris pr m2 for en tilbygning.

  Dit navn

  Din e-mail

  Dit telefonnummer

  Din adresse og by

  Emne

  Eventuelt budget

  Din besked

  Jeg har læst og accepterer privatlivspolitik