• Vinder af Årets Murerfirma 2019, 2020 & 2022
  • Finalist ved Årets Håndværker 2017, 2018, 2021, 2023 & 2024
  • 4,8 baseret på over 230 anmeldelser på Anmeld Håndværker

Kontakt

Portrætbillede af Murermester Jimmy Jacobsen

Ring 7.00 – 16.00

30 61 23 38

Vi dækker hele Sjælland

Tilbygning – brug for flere værelser eller større stue

Er det tid til en tilbygning? Med en tilbygning skabes der mere plads, ejendommens værdi øges, og så giver en tilbygning et boost i form af daglig glæde.

En ny tilbygning er en rigtig god idé, hvis I for eksempel mangler flere værelser eller mere plads i stuen.

Ved at vælge en tilbygning, vælger I den mest økonomiske løsning på jeres pladsproblem. Sammenlignet med den pris det koster, at vi bygger en udvidelse på jeres hus, sparer I mange penge i forhold til at skulle sælge og købe en ny bolig.

Stefan Finseth

Smiley kundeanmeldelser

Badeværelse totalrenoveret og byggget op dejligt moderne med glasvæg til bruseniche, shampoohylde, moderne møbler og nye pæne fliser.

Palle Rossil Hansen

Smiley kundeanmeldelser

Meget god oplevelse. Vi skulle både have pudset indendørs væk ved trappe og repareret mindre stormskade på tag. Alt til vores tilfredshed.

Jens Torp

Smiley kundeanmeldelser

Endnu engang blev der fra Murermester Jimmy Jacobsen leveret et førsteklasses produkt i et førsteklasses forløb. Det er nemt at lave aftale med firmaet og flowet fra første telefonkontakt til registrering af arbejdets omfang, og den forventede tid/pris mm, kører fuldstændig gnidningsfrit. Medarbejderen der udførte arbejdet kom præcis til den aftalte tid, var meget informativ og udførte et 1. klasses stykke arbejde. Oprydning og rengøring efter endt arbejde kunne gøre ethvert rengøringsselskab misundelig. Jeg vil til enhver tid anbefale Murermester Jimmy Jacobsen.

Jens Ebbesen

Smiley kundeanmeldelser

En top professionel oplevelse med firmaet og deres underleverandører. De håndterede hele projektet fra start til slut inklusiv god rådgivning før projektet blev sat i gang, og alt blev leveret i høj kvalitet og på den måde vi aftalte på. Jeg følte jeg fik god assistance også når der var behov for ændringer, og der var i det hele taget en dejlig positiv tone.

Flemming Hansen

Smiley kundeanmeldelser

En rigtig god oplevelse. Arbejdet er udført tilfredsstillende og til tiden. God kommunikation med firmaet.

Caroline Krogh

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Murermester Jimmy Jacobsen Aps. Man kan mærke, at det ligger virksomheden på sinde, at tage kunderne seriøst – også selvom opgaven er lille – og at holde kunderne orienterede. Virksomheden vendte tilbage på min henvendelse, kom ud og besigtigede opgaven, gav et tilbud og fulgte op, gav et forventet tidspunkt for opgavens udførelse, og da tidspunktet for udførelsen nærmede sig, tog de kontakt igen for at aftale det præcise tidspunkt – og så kom de faktisk en dag før.
Hvis jeg skal have løst en anden mureropgave vil jeg helt sikkert kontakte Murermester Jimmy Jacobsen Aps.

Torben Lind

Smiley kundeanmeldelser

Arbejdet blev lavet til tiden som lovet og med høj grad af forståelse for kommunikation og god service.

Mia og Michael

Smiley kundeanmeldelser

Murerarbejdet der er udført på vores hus er helt fantastisk Tingene er lavet til UG og meget ensartet. Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Kan helt klart anbefales

Kim Ronnie Nielsen

Smiley kundeanmeldelser

Projektledelsen, lifthåndteringen, udførelsen (murerarbejdet) og resultatet har været meget tilfredsstillende.

Louise Langkjær

Arbejdet er ikke endeligt afsluttet på tidspunktet for denne anmeldelse, men indtil nu har vi oplevet et generelt godt niveau i forhold til resultat og kommunikation. Firmaet virker ordentligt, punktligt og yder god service. Vi vil helt sikkert kontakte dem igen, hvis vi får brug for håndværksmæssig hjælp.

Lisbeth Christensen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg oplevede at både murersvende og murerlærlinge var smilende og imødekommende, samt gode til deres håndværk.

Anders Munk Ebbensen

Smiley kundeanmeldelser

Vores skorsten trængte til en kærlig hånd. Og så er der kun et sted man skal henvende sig! Som altid klare aftaler, overholdelse af tidsplan, fin oprydning og god kommunikation hele vejen igennem. Jimmy får også lov til at lave vores hovedtrappe!

Jesper Andressen

Smiley kundeanmeldelser

Jeg har brugt firmaet flere gange og også denne gang med absolut tilfredsstillende resultat. Det var en virkelig dygtig ung murersvend som udførte alt arbejdet. Der blev dækket omhyggeligt af og hver dag ryddet pænt op. Tidsplanen blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført af høj kvalitet. Kan varmt anbefale denne murermester.

Hvad koster det at lave en tilbygning?

Har du svært ved at vurdere, hvor meget en ny tilbygning koster, bliver det nemmere at give dig et tilbud, hvis du i forvejen har tegninger klar til dit projekt. Vi sætter dig gerne i kontakt med en arkitekt eller en rådgivende ingeniør, som kan hjælpe dig med tegningerne.

Har du allerede tegningerne klar til din tilbygning, kan vi give dig et bindende tilbud. Udfyld formularen, så kommer vi ud og kigger på de faktiske forhold i og omkring den bygning, der skal have bygget til. På den måde kan vi præcist vurdere, hvor meget den nye tilbygning vil koste.

– glade kunder er vores succes!

Del dine tanker om din tilbygning med os

Selvom du har både tegninger og indretningen af din tilbygning klar på papir, er det en god idé at dele dine tanker med os. Uanset om der er tale om en udestue, et ekstra værelse, en større stue, et ekstra bryggers eller en garage, har vi helt sikkert gode idéer, som enten kan spare dig for mange penge, eller som gør dig ekstra glad for din tilbygning.

Vi rådgiver gerne om bæredygtige materialer og moderne løsninger – uanset om det er en udvidelse af dit køkken, stue, soveværelse eller noget helt andet og vi har øje for at din tilbygning skal være forberedt til fremtiden, så den kan vokse med familiens behov.

 

Vil du have en tilbygning uden byggebøvl?

Du kan trygt overlade byggestyringen til os, da vi har mange års erfaring med at projektlede både store og små byggeprojekter, hvor forskellige håndværkere arbejder smidigt sammen for at opfylde dine specifikke krav og ønsker.

Du kan rent faktisk slippe helt for alt bygge-bøvlet, hvis du vælger os som totalentreprenør på din tilbygning.

Vi udfører tilbygninger til både murermestervillaer, parcelhuse, sommerhuse m.v. Om det er en ny førstesal, et anneks, en ny karnap eller noget helt andet til jeres hus, er vi klar til at give pris på din tilbygning, så du tydeligt kan se, hvad det koster.

Vi murer vægge, restaurerer murværk, støber fundamenter, opsætter badeværelser og meget mere. Uanset om du ønsker ombygninger, tilbygninger, nybygninger eller reparationer, kan vi tilbyde dig en god kvadratmeterpris.

Få et tilbud på din opgave

Gratis badvogn

Vision for fremtidens byggefirma

Vi vil være murerfagets flagskib for den bedste kvalitet og tilfredshed ved at ressourcer og aktiviteter kobles, så de skaber mest mulig værdi for medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og ejere.

Gratis badvogn

Mission for fremtidens byggefirma

Vi udfører opgaver med høj kvalitet til aftalt tid og pris. Vi lytter til kunden og rådgiver med faglig stolthed og et innovativt mindset om de bedste løsninger, og vi er garant for partnerskaber i totalleverancer til privat og erhvervskunder på Sjælland.

Vi har kunder på hele Sjælland og løser typisk mureropgaver i København og i følgende områder;

Køge
København
Hillerød
Roskilde
Gentofte
Vedbæk
Holbæk
Dragør
Helsinge
Jyllinge
Farum
Snekkersten
Greve
Solrød Strand
Næstved
Slagelse
Ringsted
Stenløse
Herlev
Ballerup
Tåstrup
Frederiksberg
Valby
Hellerup
Klampenborg
Kgs. Lyngby
Virum
Søllerød
Bagsværd
Birkerød
Helsingør
Espergærde
Humlebæk
Fredensborg
Kokkedal
Hørsholm
Skodsborg
Rungsted Kyst
Hillerød
Græsted