Udtalelser, referencer og billedgallerier

Se billeder af nye badeværelser

Se billeder af nye køkkener

Se billeder af tilbygninger

Se billeder af renoveringer

Udtalelser fra erhvervskunder

Murermester Jimmy Jacobsen er en god samarbejdspartner, som Glostrup Boligselskab har benyttet i de sidste 10 år. Jimmy Jacobsen har udført større og mindre opgaver på en tilfredsstillende måde for Glostrup Boligselskab. Arbejderne har omfattet nye badeværelser og køkkener – pudsreparationer – udvendige trapper – understrykning af tage og div. tagarbejder ifb. med forsikringssager.
Jørgen Reimann, Glostrup Boligselskab
Ejendomscenteret i Køge Kommune har nu et par år haft et godt samarbejde med murerfirmaet Jimmy Jacobsen ApS. Firmaet har altid udført et flot stykke arbejde med en høj standard og altid overholdt aftalerne som er blevet aftalt med Ejendomscenteret. Ejendomscenteret ser frem til et forsat godt samarbejde.
Jan Jaszczak, Ejendomme Teknik Køge (ETK), Køge Kommune

Udtalelser fra privatkunder

Som kunde hos Murermester Jimmy Jacobsen af flere omgange kan jeg varmt anbefale hans arbejde. Vi har fået lavet et badeværelse og dette nyder vi stadig stor glæde af, Jimmy var god til at supplerer mine egne ideér og sammen fandt vi lige det vi søgte. Vores bryggers og køkken er det sidste projekt vi har haft sammen og også her var det et fantastisk samarbejde – alt var super professionelt og det hele stod klar til den aftalte tid. En virksomhed der yder sit bedste med – god koordination af VVS – Maler – Tømrer osv. Jeg føler mig helt tryg i deres hænder.
Charlotte Grønn, Køge
Vi fik lavet et nyt badeværelse, og det var skønt ikke at skulle tænke på noget som helst, da Jimmy påtog sig hele entreprisen og koordinerede de forskellige håndværkere således at alt blev ordnet til tiden, samt rådgav med hensyn til materialer mm. Der blev ikke gået på kompromis med kvaliteten og det var et fantastisk flot stykke håndværk, der blev leveret. Da det samtidigt viste sig at vi faktisk havde en rør skade, påtog Jimmy sig kontakten til forsikringsselskabet, mødet med taksatoren og hjalp derved med en situation, hvor vi stod noget usikre. Alt i alt en utrolig positiv oplevelse.
Torben og Jeanette
Murer-Jimmy har stået for ud- og ombygningen af vores badeværelse. Vi har fået lavet et lille toilet og et nyt badeværelse. Murer-Jimmy har stået for hele processen samt koordineret samarbejdet med VVS’er, tømrer og elektriker. Alle kender hinanden rigtig godt, og dette smitter af i deres arbejde. Vi er blevet godt rådgivet, har fået en ærlig mening og det er tydeligt at mærke, at Jimmy har meget erfaring at øse ud af. Murerarbejdet er rigtig flot lavet, og vi er meget glade for det færdige resultat.
Anette Olsen
I forbindelse med at vi skulle have totalrenoveret 2 badeværelser, valgte vi Jimmy ud fra omdømme og hvem vi følte os mest tryg ved.
Både før vi gik i gang og under vejs i forløbet lavede vi nogle tilvalg/søgte råd og vejledning som vi fik af hans samarbejdspartnere og ham selv. Valg vi idag er glade for.
Det virker som om at Jimmy og hans folk sætter en ære i at aflevere et flot stykke arbejde. Og det gjorde de, synes vi.
Der blev ryddet pænt op efter hver dag, så man ikke følte man boede på en byggeplads. En fornøjelse.
Afslutningsvis havde vi et par enkelte bemærkninger, som vi fik lavet med det samme -uden problemer.
Vi kan kun anbefale Muremester Jimmy Jacobsen og hans team og har intet at udsætte.
Kaj og Ayoe

Billeder af badeværelser

Billeder af køkkener

Billeder af tilbygninger

Billeder af renoveringer